Імідж-студія «Вчимося творити самих себе…»

Батьківська категорія: Новини

«Імідж» - красиве та загадкове слово - у перекладі з французької означає «образ». Причому під «образом» треба розуміти не тільки візуальний, зоровий образ, а і спосіб мислення, дій, учинків. Це й уміння спілкуватись, мистецтво говорити й особливо слухати. Разом із тактом, освітою, діловими якостями наша зовнішність є або продовженням наших достоїнств, або ще однією негативною рисою, що заважає життю та кар'єрі.

09 березня викладачі циклової комісії дошкільної, соціальної педагогіки, психології та окремих методик  О.Щуцька, О.Шульга,  А.Турченко запросили студентів та  педагогів коледжу до  імідж-студії, де можна було  знайти відповіді на питання: Що ж таке імідж? Що потрібно для  створення власного іміджу? Свій імідж має кожний із нас, але не кожному він подобається, дехто прагне його вдосконалити або навіть змінити. Зробити це можливо, але, щоб досягти поставленої мети, потрібно визначити, яким ви прагнете стати, і постійно працювати над собою.

У нашій імідж-студії майбутні педагоги мали змогу ознайомитися з рекомендаціями щодо формування позивного іміджу, отримати  пам'ятки: «Умій володіти собою», «Мова тіла»; буклети «Зовнішність як «візитна картка» педагога», а також «Лист майбутньому колезі» від викладачів циклової комісії дошкільної, соціальної педагогіки, психології та окремих методик.  Всіх охочих запросили посмакувати цукерками з передбаченнями на майбутнє.

Студенти 531 та 231 груп, Вікторія Ларкіна, Катерина Павленко, Дарина Удовиченко та Марина Склярова, запрошували відвідувачів  визначити зовнішні та внутрішні складові іміджу педагога, записати  їх на стікерах та прикріпити на фліпчарт. Поки деякі гості нашої імідж-студії працювали біля фліпчарту, інших запрошували   відвідати фотозону і приміряти «на себе» різні образи.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я