Готуємось до професійної реалізації

Батьківська категорія: Новини

Проблема пошуку роботи для випускників закладів вищої освіти, та й молоді взагалі, не втрачає своєї актуальності і сьогодні. Тому соціальним педагогом проводяться різнопланові заходи, зокрема семінари-практикуми «Мотивація студентів до успішного працевлаштування», на яких розглядаються проблеми працевлаштування молоді, визначається низка якостей, умінь, навичок, необхідних для їхнього життєвого успіху та ін.


Так, 22.05.18 року був проведений семінар-практикум для студентів випускних груп спеціальності «Соціальна педагогіка» та «Дошкільна освіта», основна мета якого - формування позитивної мотивації до пошуку роботи.

На захід були запрошені: заступник директора Лебединської міськрайонної служби зайнятості  Чегринець І.А., провідний фахівець з питань зайнятості Стеблянко О.О. та керівник підрозділу щодо сприяння працевлаштування Полуйко А.Б.


Учасники семінару виконували інтерактивні вправи щодо визначення ціннісних пріоритетів, виявляли особистісні характеристики, які необхідні для досягнення професійних цілей. Відпрацьовували й навички самопрезентації, так як це одна із основних навичок успішного працевлаштування.


Захід пройшов у форматі дискусійної панелі, що дало можливість охочим отримати ґрунтовні й вичерпні відповіді на різнопланові запитання.

Коваленко С.Л.,

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я