Міжнародний день волонтера

Батьківська категорія: Новини

«Немає більшої сили, ніж стійкість духу добровольця»

Перл Харбор

5 грудня – Міжнародний день волонтера. Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день волонтера.

На базі нашого навчального закладу діє молодіжна громадська організація «Червоні вітрила», в рамках якої здійснює  свою діяльність загін волонтерів «Іскорка тепла» (керівник Коваленко С.Л., соціальний педагог). Загін об’єднує небайдужу до соціальних проблем суспільства молодь.

Волонтери училища розробляють та реалізують прогресивні ідеї у галузі соціального захисту соціально незахищених груп молоді, людей похилого віку (сироти, діти-інваліди, малозабезпечені), займаються профілактикою негативних явищ у молодіжному середовищі (алкоголізму, наркоманії, ВІЛ/СНІДу, організовують молодь та дітей шкіл міста на здоровий спосіб життя, здійснюють профілактику правопорушень серед студентів. Студенти-волонтери активно співпрацюють з управлінням праці і соціального захисту населення м. Лебедина та міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Тож не дивно, що у Міжнародний день волонтерів МГО «Червоні вітрила» була відзначена Подякою та солодким подарунком міського голови Бакликова О.М., яку нашим волонтерам вручили начальник управління праці та соціального захисту населення Губська В.О. та головний спеціаліст цього управління Гончарова Н.В. 

Побажаємо нашим волонтерам подальших успіхів у справі благодійницької і гуманістичної діяльності на благо громади Лебедина!

Магаляс О.М.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я