«Пам`ятаємо. Перемагаємо»

Батьківська категорія: Новини

8-9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті  та  примирення і День  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У ці дні важливо нагадати про непересічну роль та вагомий внесок українців  у перемогу над нацизмом,  висловити повагу ветеранам Другої світової війни, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки.

З нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, пам’ятної дати – 75-річчя Перемоги, наш коледж започатковує марафон «Квітка пам’яті». Червоний мак – символ пам’яті жертв війни, який і в українській міфології є символом сонця, безкінечності буття й життєвої скороминущості, пишної краси, волі, гордості, сну, отрути, оберегу від нечистої сили, а також крові й смерті.

Запрошуємо всіх охочих  долучитися  до заходів відзначення  Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги під гаслами «ПАМ`ЯТАЄМО. ПЕРЕМАГАЄМО», «НІКОЛИ ЗНОВУ».

За  детальною  інформацією звертатися на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я