Вернісаж талантів

Батьківська категорія: Новини

Шановні гості! Йдіть до нас на свято!
Сьогодні виставка — і тут всього багато!
Студенти  в нас такі талановиті,
А їх серця і чисті, і відкриті!

Вони для вас ці речі змайстрували,
Щоб ви раділи й уважно розглядали!
І щоб душею трохи збагатіли
Та і самі красу зробить схотіли!

26 лютого  відбулося відкриття виставки  «Вернісаж талантів». Тут можна було побачити справжні дива! Вироби народного декоративно – прикладного мистецтва, виготовлені студентами коледжу під керівництвом викладачів Сердюк В.Г. та  Сердюк О.Ю. Чарівні вироби з глини, тканини, паперу, вишиванки, шиття і плетиво, та ще всього стільки цікавого, що ні в казці сказати, ні пером описати, 

Кожного дня і кожну хвилину

Оберігайте всяку тварину.

Тільки добра їм потрібно бажати

І намагатися не ображати.

Зображення тварин можна побачити в живописі, скульптурі, графіці, декоративно-прикладному мистецтві, ілюстраціях до книг. Відомі імена багатьох художників і скульпторів-анімалістів: О. Барщ, О. Лаптєв, П. Чистяков, Н. Кардовський, П. Клодт, Є. Лансере, В. Ватагін, Є. Чарушин. Ось і студенти зі спеціальності «Початкова освіта» з додатковою кваліфікацією «Вчитель образотворчого мистецтва» під керівництвом викладача малюнка та живопису Федірко Г.В.  передали дивовижний і різноманітний світ тварин, виконавши серію малюнків в різних техніках та матеріалах.

А ще на виставці студенти дізнались, як можна використати непотрібні речі, зокрема газетний папір, для виготовлення чудових виробів: ваз, піал, коробочок для зберігання різних речей, шкатулок для біжутерії та ін.. Про секрети майстерності розповіла Світлана Василівна Слинько, майстриня, яка захопилась створенням різних виробів з підручного матеріалу - газетних трубочок.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я