Національно-патріотична гра «Лебідь»

Батьківська категорія: Новини

30 вересня у міському лісопарку відбулася міська національно-патріотична гра «Лебідь», яка є свого роду формою позанавчальної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської та студентської молоді. До програми гри включалися різноманітні види змагань: «Візитка команди», вікторина з історії України, конкурс на кращу рукописну газету про гру «Лебідь», змагання зі спортивного орієнтування на місцевості, огляд якості початкової військової підготовки, пейнтбол, «Лазертаг», фізична підготовка, медична підготовка (надання долікарської допомоги), «Радіосправа».

Інтереси коледжу захищала команда у складі: Шаповалов Олексій, Шаповалов Дмитро, Парфило Владислав, Гребенюк Ростислав, Дроздов Валерій, Садовничий Владислав, Накопюк Аміна, Півень Яна, Чередніченко Катерина, Лисенко Наталія. Керівник команди – викладач з предмета «Захист Вітчизни» Забуга О. В.

Найкращі вміння наші студенти продемонстрували у таких конкурсах: складання бойової зброї на швидкість, візитка команди, стройовий впоряд.

Високі бійцівські якості і найбільші вміння працювати у команді продемонстрували Яна Півень та Парфило Владислав.

Магаляс О. М.,

заступник директора з ВР

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я