День відкритих дверей

Батьківська категорія: Новини

Щороку ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка» проводить День відкритих дверей. І цього зимового ранку училище радо відкрило двері для майбутніх абітурієнтів. На зустріч з викладацьким та студентським колективом приїхали учні 9-х, 11-х класів з усіх районів і міст Сумської області та інших областей України.

Директор училища Людмила Михайлівна Кірдіщева познайомила присутніх з історією училища, розповіла про досягнення, перемоги студентів та викладачів навчального закладу.

Відповідальний секретар приймальної комісії Вікторія Володимирівна Криворука надала інформацію абітурієнтам та їх батькам про особливості вступної кампанії 2017 року, випробувальні іспити, творчі конкурси.

Студенти 1-4 курсів надали більш повну інформацію про спеціальності училища: «Початкова освіта», «Дошкільна освіта», «Музичне мистецтво», «Фізичне виховання», «Соціальна робота».

Гучними оплесками присутні зустрічали виступи Матвієнко Юлії, Пащенко Ольги, Болдарєва Павла, квартету студентів 2 курсу, дует Ганжаленко Тетяни та Федоренка Максима, запальний танок танцювального колективу «Веселка».

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я