Форум для студентів-активістів технікумів та коледжів Сумської області

Батьківська категорія: Новини

25 - 27 березня 2016 року в м. Суми пройшов Форум для студентів-активістів технікумів та коледжів Сумської області в рамках проекту «Медіаграмотність. Протидія ворожій пропаганді» за фінансової підтримки управління молоді та спорту Сумської ОДА.  На  Форум приїхали понад 30 студентських лідерів з різних навчальних закладів Сумської області. Наше училище представляли Заїка Ірина та Логвиненко Денис.

Студентів вчили бути медіаграмотними: бачити різницю між інформуванням та пропагандою, розпізнавати фейки та джинсу, аналізувати інформацію.


На тренінгу «Аналіз бюджетної політики в сфері освіти» говорили про фінансування навчальних закладів, дізналися, з чого складається бюджет навчального закладу, які є основні статті витрат, як діяти, коли  вимагають хабар та як боротися з проявами корупції.


Вдалося напрацювали багато проектних ідей в рамках програми «Аctive Citizens», серед яких: "КРУТИіЗНАй" (велоекспедиція з метою дослідження культурної спадщини та традицій з перших вуст),  систематична профорієнтаційна робота з дітьми-сиротами з інтернатів "Долоні Щастя", Еко-конкурс по збору сміття, Краєзнавчий обласний квест "100 добрих справ" і т.д.


Студенти отримали знання та добру порцію мотивації для того, аби бути активними, розвиватися та реалізовувати власні ідеї!

Соціальний педагог Коваленко С.Л. 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я