Інтелектуальний квест «Do you speak English » or « Sprechen Sie Deutsch»?

Батьківська категорія: Новини

Саме під таким девізом 11 лютого у педагогічному коледжі в рамках декади  циклової комісії викладачів іноземних мов Карпенко О.М. та Добронос А.С. провели інтелектуальний  квест  «Do you speak English » or  « Sprechen Sie Deutsch»?  , тому що знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі.

У змаганні брали участь студенти 2 курсів. Завдання були не лише на перевірку знань студентів з англійської та німецької мов, а також з країнознавства Англії, США та Німеччини. Також студентам була запропонована цікава інформація про винаходи та винахідників США та Німеччини.

Зацікавленість викликав конкурс зі святами, під час якого студенти повинні були здогадатися про свята та традиції їх святкування та розташувати у правильному порядку. Без уваги не залишилася «Mime game», де студенти відгадували зображені предмети за допомогою міміки та жестів. Квест був організований не лише для того, щоб перевірити знання студентів з англійської та німецької мов, а й стимулювати їх  до автономного вивчення іноземної мови та поглибити знання з історії та культури країн, мову яких вони вивчають.

 

                                        Викладачі іноземних мов  О.Карпенко та А Добронос.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я