Наркоманія – дорога в безодню…

Батьківська категорія: Новини

У людства є «зовнішні» вороги: війни, епідемії, стихійні лиха. Ці вороги забирають життя сотень тисяч людей. Але є вороги набагато страшніші – «внутрішні». Це так звані пороки суспільства: куріння і пияцтво, наркоманія, розпуста. Від цих ворогів щорічно гине набагато більше людей. «Зброя самогубства» – так називають наркотики.

29 січня студенти 521 групи разом з наставником Жовбою О.А. провели курсову виховну годину  для 2-х курсів у рамках  «Університету здоров’я. Молодь України за здоровий спосіб життя» під гаслом «Світ без наркотиків».

Що ж штовхає підлітка на перший крок зближення з наркотиками? Звідки беруться в суспільстві наркомани і токсикомани? Як захиститися від цього нещастя? Які  причини, наслідки та шляхи подолання наркоманії?

 Саме на ці питання студенти отримали відповіді під час години спілкування.

Під час виконання вправ «Мої життєві цінності», «Пазлики», «Моє майбутнє», студенти замислились про одну з найважливіших життєвих цінностей людини – здоров’я.

Наприкінці заходу студенти створили  міні-проєкт і   запропонували свою відповідь, як сказати «Ні» наркотикам?

Є великі сподівання, що даний захід позитивно вплине на свідомість студентів, кожен зробить правильні висновки та усвідомить цінність свого здоров’я і життя.

Ведучий заходу Таран Андрій закликав студентів особистим прикладом  утверджувати вічні людські цінності: доброту, дружбу, любов, віру й взаєморозуміння, щоб  заради чого було сказати шкідливим звичкам «Ні». Адже здорова нація – це сила й багатство країни.

 

О. ЖОВБА, наставник 521 групи.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я