Інтелектуальна гра «Найрозумніший»

Батьківська категорія: Новини

Гра не є пустою забавою, це зміст життя,

творча діяльність потрібна для розвитку.

У грі людина живе, і сліди цього життя

глибше залишаються в ній, ніж

слід дійсного життя.

К.Ушинський.

Саме такі слова стали епіграфом до інтелектуальної гри «Найрозумніший», яка відбулася 11 грудня 2019 року у затишних стінах КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка».

Інтелектуальну гру «Найрозумніший» підготував Міністр освіти і науки   СД «ОЛЕНДА» Владислав Жовба.

Гра відбулася з метою розвитку інтелектуальних здібностей студентів, сприяння реалізації набутих знань, умінь та навичок, розширення світогляду, пропагування престижу освіти і освіченості серед студентів, заохочування студентів до успішного навчання, виховування сміливості суджень, уміння висловлювати власну думку, розвитку вміння співпрацювати у команді

За звання «Найрозумніший» змагалися дві команди студентів першого курсу. Команда шкільного відділення (111група та 411 група) та команда дошкільного відділення (211 група та 311 група).

Гра складалася з дев’яти турів: «Розминка», «Калейдоскоп удачі», «Брейн-ринг», «Магічні сходинки», «Мова жестів теж прекрасна», «Народ скаже, як зав’яже», «Дуель», «Разом, швидше, правильно», «У рідному краї  й серце співає».

Варто зазначити, що запитання були не з легких, що цілком у дусі інтелектуальних ігор, але студенти коледжу на високому рівні продемонстрували неабиякі знання, інтелект, ерудицію, кмітливість та винахідливість. 

Під час заходу звучало музичне вітання у виконанні  студентки 321 групи Яни Сіробаби (керівник Надія Деменко).

Майстерно виконали свої ролі  ведучі інтелектуальної гри  Клименко Вікторія  та Тимченко Олексій.

Наприкінці гри заступник директора з виховної роботи подякувала учасникам гри за активну участь та висловила щирі сподівання на ще не одну таку цікаву й дружню зустріч.

Під час заходу панувала доброзичлива й невимушена атмосфера.

У  результаті перемогла команда шкільного відділення, а друге місце посіла команда дошкільного відділення.  Обидві команди були нагороджені  грамотами та солодкими призами.

Бажаємо учасникам гри подальшого зростання та інтелектуального розвитку.

 

В. Жовба,

міністр освіти і науки СД «ОЛЕАНДА»

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я