Святкування Міжнародного Дня працівників освіти

Батьківська категорія: Новини

«Якщо люди самі не вміють літати, нехай научать літати своїх дітей. Літати високо, далеко, красиво. І настане час, коли діти розкриють крила і полетять. Нехай дорослі просто підуть за дітьми, щоб оберігати їх від падіння. І в якийсь момент вони зрозуміють, що теж летять. Учити літати. Учити мріяти. Учити творити. Це і є покликання Вчителя!»


Цими натхненними словами розпочалося святкування Міжнародного Дня працівників освіти, яке відбулося 2 жовтня 2014 року. Викладачі та студенти училища приготували чудову концертну програму, а студенти 142 групи  - цікавий та змістовний сценарій.


Для викладачів Лебединського педагогічного училища День вчителя – свято подвійне. Адже не лише вони самі вчителі, але й навчають майбутніх вчителів: тих, хто завтра переступить поріг школи, хто нестиме світло знань, прищеплюватиме дітям те найкраще, що виробило людство протягом своєї історії, вестиме в світле майбутнє.


Виступаючі відзначали високу компетентність та професіоналізм викладачів училища, їх педагогічну майстерність, прагнення та вміння знайти особливий підхід до кожного студента, а також щирість, душевність, людяність, гуманність, відношення до студентів як до власних дітей, небайдужість до їхньої долі.


На святі радо вітали викладачів-ветеранів завдяки натхненній та творчій праці яких училище розбудувалося, зросло, зміцніло, здобуло авторитет серед педагогічної громадськості України.


Свято пройшло під знаком національно-патріотичного виховання, адже учитель не лише передає знання та вміння, не лише прищеплює кращі людські якості, але й виховує  гідних громадян своєї держави.

І будете ви завжди на землі

Для учнів, як одна свята родина

І доти буде жити Україна,

Поки живуть у ній Учителі!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я