Сторінками оновленого Базового компоненту дошкільної освіти

Батьківська категорія: Новини

11 березня 2021 року в рамках декади циклової комісії дошкільної, соціальної педагогіки, психології та окремих методик викладачами В. Таран, О. Баль із студентами 231, 222 та 221 груп спеціальності «Дошкільна освіта» було проведено захід «Сторінками БКДО, діючих програм». Метою заходу стало обговорення оновленого БКДО, формування у майбутніх фахівців знань, які вони зможуть застосувати у своїй практичній та подальшій професійній діяльності.

На початку  роботи студентам було запропоновано розв’язати кроссенс, який і розкрив тему заходу. В ході обговорення важливих питань, студенти доповнили інформаційні лепбуки, пригадали якими документами керуються у своїй роботі вихователі ЗДО, розширили знання про програми, рекомендовані МОН.

Обговорюючи оновлений БКДО, присутні визначили мету оновлення державного Стандарту, з’ясували його частини, обговорили принципи, зазначені в БКДО, а також принципи народної дидактики, проаналізували компетентності, які мають бути сформовані у дитини протягом дошкільного дитинства.

Студенти мали можливість працювати з оновленим БКДО і ознайомилися з умовами реалізації стандарту в дошкільних установах, зосередивши увагу на особистості педагога-професіонала, який має сформувати компетентності у дитини-дошкільника.

Наприкінці зустрічі кожен студент мав можливість визначити свою позицію щодо застосування отриманих знань у майбутній професійній діяльності.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я