ВЕСНА. ЖІНКА. ЛЮБОВ.

Батьківська категорія: Новини

Весна - найпрекрасніша пора року. З її  приходом  оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, зодягаючись у зелень, квітнуть дерева. І не дивно, що саме на початку цієї прекрасної пори, коли все пробуджується, оживає, набирає сили,  вітають жінок зі  святом  8 Березня.

Жінка! Скільки в цьому слові ніжності, мудрості, сили і доброти. У шані схиляємо голови перед Вами, жінки.

У теплій, ніжній атмосфері відбулося свято вшанування жіночої половини Лебединського педагогічного коледжу.  Студентська  «ОЛЕАНДА» розпочала ранок із запрошення викладачок коледжу до чаювання та до першого весняного фото біля квітучої весняної фотозони. Ветеранів коледжу вітали працівники бібліотеки, запросивши до літературної вітальні «Весна. Жінка. Краса».

Святкові вітання для пані та панянок продовжували надходити в актовій залі як онлайн, так і офлайн. На початку концерту теплими словами та побажаннями привітала з прийдешнім святом весни директорка коледжу Любов Білокобильська. Щирими, добрими та прекрасними словами вітали ведучі свята Кирило Колєсніченко та Денис Терещенко.

Зі смаком підібраний пісенний репертуар, що включав ліричні пісні, віртуозне їх виконання створили святкову атмосферу, наповнили теплом душі і серця слухачів: чоловічий ансамбль під керівництвом викладача музичних дисциплін Романа Деменка, дуети Дар’ї Дружиніної та Ірини Гордієнко під керівництвом викладача музичних дисциплін Галини Кан, дует Марини Кушнірчук та Ольги Дзюби під керівництвом викладачів музичних дисциплін Вікторії Гури та  Миколи Романенка, дует Яни Сіробаби та Анастасії Рижової під керівництвом  викладача музичних дисциплін Надії Деменко та концертмейстера Ірини Рожко, а також ансамбль «Заграва» під керівництвом викладача музичних дисциплін Алли Ісламової. Як  завжди непевершеною була хореографія від «Веселки» під керівництвом Тетяни Литовченко.

Зворушило присутніх віршоване вітання завідуючого шкільного відділення Миколи Бендюга, гумор від викладача іноземної мови Олега Карпенка, приємним сюрпризом  стали вітальні листівки з музичним флешмобом від викладачів коледжу. 

Дякуємо за організацію святкової програми голові профспілкового комітету працівників коледжу Олені Жовбі та її заступниці Ірині Рожко, архіваріусу Наталії Сніжко-Сивопляс, викладачам Наталії Удод, Олені Сердюк та студентам СД «ОЛЕАНДА».

Оксана  Колесник, заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я