ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Батьківська категорія: Новини

Жорстока ніч! Страшна і чорна ніч!

Найдовша 18-а і люта!

Тут всі серця і руки пліч-о-пліч,

І перемога бажана здобута.

 

Щороку  20 лютого в Україні вшановують подвиг учасників Революції Гідності та згадують загиблих  Героїв Небесної Сотні. Це знак поваги за  силу  духу і стійкість  громадян, це пам'ять про тих, хто  загинув у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській у 2014 році.

Шість років відділяють нас від подій Революції Гідності – лютневих днів, коли кращі з кращих віддали своє життя за право жити у вільній державі. Народ назвав їх Небесною Сотнею. Вони пішли у вічність  за честь, за волю, за право бути Громадянином своєї Батьківщини.

20 лютого 2020 року  студенти  Денис Терещенко, Анастасія Сахарова, Катерина  Коротич та Аміна  Мельникова (122 група) підготували та провели інформаційні п’ятихвилинки «Герої Небесної Сотні».

Представники адміністрації, викладачі та студенти коледжу взяли участь у міському заході вшанування Героїв Небесної Сотні біля кам’яного хреста, що символізує пам'ять про загиблих Героїв сучасної історії України.

Міністр освіти  СД «ОЛЕАНДА» Владислав  Жовба та вихователь гуртожитку  Ірина Миколаївна Шрайнер організували для мешканців гуртожитку перегляд документальної хроніки подій на Майдані кривавого  лютого  2014 року.

 

 

 

 

 

 

 

Пархоменко Т. М., викладач соціально-економічних дисциплін

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я