Екскурсія до художнього музею: новий вимір

Батьківська категорія: Новини

Лебединський міський художній музей ім.. Б.К.Руднєва  знаний в Україні своєю колекцією, яка налічує більше 2000 експонатів, цікавою роботою в галузі популяризації творів мистецтва.

12 грудня студенти 221 групи під керівництвом викладача культурології Стеценко Надії Вікторівни в рамках заліку з навчального предмету художня культура / культурологія відвідали художній музей.

Науковим співробітником музею Подвезько Аллою Іванівною була підготовлена для нас інтерактивна екскурсія. До проведення екскурсії ми ретельно готувалися, опрацьовуючи відповідну культурологічну літературу, працюючи в мережі Інтернет. Студенти доповнювали розповідь екскурсовода своїми розповідями про українське бароко, Волокитинську порцеляну, перебування Тараса Шевченка на Лебединщині, художників С.Васильківського, Д.Бурлюка, В.Кричевського, Ф.Кричевського. Ми були не пасивними слухачами екскурсії, а її активними учасниками та співавторами. Також нам випала унікальна нагода на власні очі побачити виставку робіт талановитої народної художниці Марії Приймаченко з колекції Сумського художнього музею ім. Н.Онацького.

Після екскурсії ми зрозуміли, що в музеї може бути сучасно, цікаво, креативно і те, щоб твори мистецтва справляли враження, багато в чому залежить від тебе.

Руслана Товчигречка,

студентка 221 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я