Перший урок педагогіки для першокурсників

Батьківська категорія: Новини

В дитинстві відкриваєш материк, котрий назветься потім — Батьківщина.

Л. Костенко

1 вересня 2019 року вже традиційно навчання першокурсників розпочалося в коледжі з уроку педагогіки «Плекаємо з дитинства патріота України», який проходив у форматі телепередачі «Говорить Україна». Захід сприяв вихованню у студентів почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, формуванню переконання у нетлінності духовних скарбів народу, особливо у питаннях навчання і виховання підростаючого покоління, поваги до символів України. Крім того, урок педагогіки спонукав студентів до усвідомлення ними необхідності бути корисними своїй державі, поваги до звичаїв і традицій українського народу. 

Викладачі циклової комісії дошкільної, соціальної педагогіки, психології, окремих методик (Таран В.О., Баль О.В., Прудник В.В.) та студенти-активісти 541, 531 та 232 груп підготували цікавий матеріал для того, щоб спільними зусиллями усі присутні змогли знайти відповідь на проблемне питання: «Як же виховати патріота України?».

Гостям заходу було запропоновано прослухати думки експертів студії щодо патріотичного виховання дитини, історикознавець ознайомив усіх з визначними подіями міста Лебедина, історією його створення. Студенти та гості заходу мали можливість за допомогою QR кодів-посилань прослухати гімн нашого міста та відшукати засоби патріотичного виховання. Під час вікторини усі присутні активно долучилися до обговорення відомих фактів про Сумську область. Гості заняття переглянули відео, яке підготували студенти старших курсів про власний внесок у розвиток нашої країни. Першокурсники також активно ділилися досвідом власних добрих справ на благо Батьківщини, якими вони пишаються. По завершенню заходу усі присутні мали змогу сфотографуватися на фоні автентичної фотозони в українському стилі.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я