Вишиванка – це модно!

Батьківська категорія: Новини

Українську вишивку називають «молитвою без слів», а сорочка - вишиванка  є головним оберегом людини. Святе покривання, яке найближче до тіла, - це, звісно, своя сорочка. В українців є такий вислів: «Народитися в сорочці» - бути щасливим у житті. Тому сорочка - це не лише частина нашого гардеробу, а певна закодована сукупність сорока божественних енергій, що творять довершену та гармонійну долю людини. Кодування сили має в собі і українська вишиванка, якій надавали величного змісту, вишиваючи сакральними узорами-письменами долю.


17 травня в Україні святкують День вишиванки. Студенти  ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка» долучились до святкування і поряд з іншими урочистостями голова студентської профспілки Полуйко А.Б.  та член культурно – масової комісії первинної профспілкої організації Бабак Ю. організували фотовиставку – «Вишиванка – це модно!».

До акції долучились студенти 111, 112, 511, 221, 143, 331, 521, 211, 541, 311, 131, 132, 122-321 груп.

З фотокарток різними барвами до нас посміхались диво-вишиванки, проте студентство обрало найгарнішу,  і перемогу здобула 112 група. Дякуємо всім за участь і вітаємо переможців.

Ми віримо, що вишиті сорочки та вишиванки будуть оберігати вас, наділяти силою рідної землі, тому що символи, вишиті на них, мають глибоке значення, яке закладене тисячі років тому.


Полуйко А.Б., голова студентської профспілки

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я