Здоров’я – всьому голова

Батьківська категорія: Новини

Одним із основних показників всебічно гармонійного розвитку людини є її здоров’я. Від індивідуального здоров’я людини часто залежить її спроможність повністю реалізуватися у житті, досягти поставленої мети та успіху.

Здоров’я студентів завжди займало і займає належне місце серед освітніх проблем у ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А. С. Макаренка», оскільки одним із завдань педагогіки є виховання здорового, працездатного покоління. Педагогічний колектив училища керується принципом, що здоров’я – це не відсутність хвороби, а фізична, соціальна, психологічна гармонія людини, доброзичливі стосунки з оточуючими, з природою і самим собою.

Провідна роль у реалізації зазначених підходів належить викладачам циклової комісії фізичного виховання училища, у якій працюють високопрофесійні фахівці, віддані своїй справі та рідному закладу. Про це свідчать високі спортивні досягнення наших випускників та нинішніх студентів, серед яких чемпіони України з легкої атлетики (тренер-викладач Сліпченко С. О.), чемпіони України, Європи та світу з панкратіону (тренер-викладач, майстер спорту Гавриш С. Г.), призери обласної спартакіади серед ЗВО І-ІІ р.а. з лижних гонок (тренер-викладач Коваленко О. В.), настільного тенісу (тренер-викладач Грушко О. І.), волейболу (тренер-викладач Степаненко О. М.), баскетболу (тренер-викладач Прудник С. В.), міні-футболу (тренер-викладач Корж О. В.).

Систематична і цілеспрямована робота наших колег була гідно відзначена відділенням Національного олімпійського комітету України у Сумській області та обласною громадською радою з питань фізичної культури та спорту.

17 квітня цього року в актовій залі Сумського державного університету відбулося нагородження кращих викладачів фізичної культури області, спортсменів та кращих тренерів у рамках проекту «Спортивна особистість Сумщини 2017 року». Серед нагороджених викладачі училища Романенко С. А., який посів ІІІ-тє місце в номінації «Кращий вчитель, викладач», та Гавриш С. Г. – ІІ-ге місце у номінації «Кращий тренер молодих спортсменів з неолімпійських видів спорту».

Приємно відзначити, що високі відзнаки отримали і наші випускники заслужений тренер України з панкратіону і грепплінгу, заслужений працівник фізкультури і спорту, викладач інституту фізкультури Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка Чередіченко С. В. та краща спортсменка 2016 року в Україні серед неолімпійських видів спорту Скрипник Світлана, які посіли І-ші місця у своїх номінаціях.

Вітаємо шановних колег та випускників з черговим визнанням їх професійних чеснот і бажаємо нових великих досягнень і перемог.

Магаляс О. М.,

заступник директора з ВР

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я