Пізнаємо свій край

Батьківська категорія: Новини

У вівторок студенти нашого училища на чолі з головою циклової комісії викладачів природничих дисциплін Приходьком С. В. та викладачем основ природознавства Приходько І. А.  відвідали місто Батурин, що на Чернігівщині. Дісталися міста призначення близько дев’ятої і одразу вирушили в будинок – музей Василя Кочубея. Екскурсовод Руслана Іванівна провела змістовну екскурсію володіннями Генерального судді та ближче познайомила нас з цією історичною постаттю.

 

 

Далі за планом ми відвідали палац гетьмана Кирила Розумовского, який є частиною Національного історико – культурного заповідника «Гетьманська столиця». Олексій Анатолійович, який був нашим екскурсоводом, розказав історію створення, руйнування та реконструкції цього палацу. Стало відомо, що його реставрували за часів президента Віктора Андрійовича Ющенка, який вклав в нього не один мільйон гривень.

Останньою зупинкою нашого маршруту стала  Цитадель Батуринської фортеці. Екскурсовод Роман детально розповів про ту красу, до якої були приковані наші погляди. Ми мали змогу оглянути музей воскових фігур, який був нещодавно відкритий, а також помилуватися величністю річки Сейм та самого міста Батурин з оглядового майданчика, який знаходиться на території фортеці. Всі студенти після екскурсій активно обговорювали різні моменти, які запам’яталися їм з цього насиченого дня. Нам все дуже сподобалося.


Балака Марина, студентка 131 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я