Обласний фестиваль-конкурс української пісні ім. Бориса Романовича Гмирі «З іменем славетного земляка»

Батьківська категорія: Новини

4 серпня у міському центрі культури і дозвілля відбувся обласний фестиваль-конкурс української пісні ім. Бориса Романовича Гмирі «З іменем славетного земляка», присвячений річниці від дня народження видатного українського співака. XX століття подарувало українській оперній сцені ім’я, після появи якого весь світ заговорив про українську вокальну школу, – це ім’я Бориса Гмирі. Любов до творчості співака, до його неповторного голосу  збирає шанувальників генія Бориса Гмирі на його батьківщині – в місті Лебедині. Продемонструвати свій музичний хист з’їхалися 26 конкурсантів: 18 солістів – вокалістів та 8 дуетів, тріо, вокальних ансамблів) з міст і районів області.

Фестиваль–конкурс покликаний сприяти популяризації творчого спадку видатного українського співака. Лебединське педагогічне училище імені А.С.Макаренка представляли студенти Бубон Софія ( клас викладача Деменко Н.М., концертмейстер Сітарська І.В.) та Остапенко Сергій (клас викладача Деменко Н.М., концертмейстер Садовнича В.В.). Вони виступали в номінації «солісти-вокалісти». В номінації «Вокальні ансамблі»  був представлений ансамбль викладачів училища «Оксамит» (керівник – Ісламова А.А.). Юні вокалісти на сцені Лебединського міського центру культури і дозвілля, зворушили та зачарували своїм вокальним мистецтвом всіх присутніх. Софія виборола ІІ місце в своїй номінації. Блискуче виступив «Оксамит», зірвавши бурні оплески глядачів. Шановане журі присудило колективу ІІІ місце.


Ми щиро вітаємо наших учасників обласного фестивалю - конкурсу української пісні "З іменем славетного земляка", пишаємося ними та бажаємо успіхів, нових творчих злетів та перемог!


Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я