«Young Leaders»

Батьківська категорія: Новини

З 21 по 25 березня студенти 531 групи ВКНЗ СОР «Лебединського педагогічного училища імені А.С. Макаренка» на чолі з викладачем іноземної мови Криворукою Вікторією Володимирівною прийняли участь у спільному проекті «Young Leaders», який здійснюється за ініціативи волонтера Корпусу Миру США в Україні Джона Кислі та проектної групи викладачів Коростишівського педагогічного коледжу.

Студентам були проведені тренінги, які включали в себе особливості роботи в літніх оздоровчих таборах, виховання лідерства в учнів і безпосередньо створення проектів та їх реалізація.

Заняття проводилися з 9:00 по 17:00 години, але протягом дня студенти почували себе бадьоро, адже тренери застосовували різні методи для підвищення працездатності учасників, а саме: енерджайзери, вправи для закріплення отриманих знань, для роботи в колективі, для аналізу почутої інформації.

Під час тренінгів учасники не тільки здобули нові знання, але й застосували їх на практиці, створивши власні проекти та план літнього табору на 5 днів. Адже метою проекту була підготовка студентів до організації та проведення літніх таборів для учнів шкіл за місцем проживання.

За свою активну роботу та участь в проекті «Young Leaders» волонтер Корпусу Миру США в Україні Джон Кислі вручив кожному учаснику сертифікат та флешку та подарував цикловій комісії викладачів іноземної мови ноутбук із принтером для подальшої роботи студентів у літніх таборах.

 

Автор статті: Махотенко Віталіна

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я