«Дитинство: крок у щасливе майбутнє»

Батьківська категорія: Новини

Віддай людині крихітку себе. За це душа поповнюється світлом.

Л. Костенко

24 березня 2016 року завершилась акція «Дитинство: крок у щасливе майбутнє», яка була проведена в рамках декади циклової комісії викладачів дошкільної, соціальної педагогіки, психології та окремих методик під керівництвом викладачів Таран В.О. та Баль О.В.

В акції взяли участь студенти спеціальності «Дошкільна освіта» та «Соціальна педагогіка».

На зібрані студентами кошти були придбані подарунки для дітей, які є мешканцями дитячого будинку у місті Суми.


Акція мала не лише благодійну мету, але й ознайомлення студентів з напрямками роботи фахівців, що працюють з вихованцями будинку дитини.

Під час візиту до дитячого будинку, студентів привітно зустріла методист, Нестерова Людмила Олександрівна, яка провела екскурсію по закладу та познайомила студентів з турботливими вихователями (Бровенко Н. В., Петровою В. І., Чемерис В. В.), що безмежно закохані у свою справу і кожного дня віддають маленьким вихованцям часточку любові, тепла і душі.

Про свою роботу студентам розповіли логопеди Фесенко А.О. та Козлова Т.М.

Практичний психолог Царицина І. Є. цікаво та змістовно познайомила студентів з особливостями корекційно-розвивальної роботи, яку вона проводить із своїми маленькими вихованцями. Студенти мали можливість відвідати її кабінет, познайомитись з матеріалами, які використовує психолог у роботі з дітьми.

Гордістю будинку дитини є кімната Монтессорі, розділена на декілька тематичних зон,  в яких є всі необхідні для розвитку дітей предмети та іграшки. З особливостями своєї роботи за методикою М. Монтессорі студентів познайомила педагог-Монтессорі – Співак І. Л.


Протягом перебування у будинку дитини, студенти мали можливість не лише познайомитись з напрямками роботи педагогів, але і познайомитись та поспілкуватись з дітьми.


Під час бесід із спеціалістами, що працюють у будинку дитини, майбутні вихователі та соціальні педагоги ще раз усвідомили, якою відповідальною і нелегкою є праця педагога, адже любов до дитини педагог має нести через все життя.

О.В. Баль

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я