Пишаємося колегою

Батьківська категорія: Новини

Надія Деменко… Викладач вищої категорії, викладач-методист, відмінник освіти України, переможець обласного конкурсу «Золоте серце». Нагороджена численними грамотами та дипломами за вагомий внесок у розвиток національної культури, пропаганду і популяризацію української пісні, активну участь у громадському житті коледжу, міста, області, за сумлінну працю,високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання майбутніх фахівців.

 

Надія Михайлівна багато років керує ансамблем студентів «Світанок», у рамках  якого  майстерно створює різноманітні вокальні варіації – солісти, дуети, тріо, квартети. Її вихованці брали і беруть активну участь у багатьох конкурсах всеукраїнського та міжнародного рівнів і завжди виборюють призові місця: регіональний відкритий конкурс-фестиваль патріотичної пісні «Від серця до серця» (м.Конотоп), Всеукраїнський юніорський конкурс вокальної, диригентської та інструментально-виконавської майстерності (м.Ніжин), Всеукраїнський сільський фестиваль-конкурс мистецтв «Боромля» (м.Тростянець), Міжнародний студентський фестиваль «Барви осені» (м.Київ),  Міжнародний конкурс вокально-хорового мистецтва «Пісенний край» імені Миколи Кондратюка (м.Полтава) та інші.

Саме любов до студентів, віра в їх можливості та здібності, педагогічна справедливість, вимогливість, толерантність, здатність легко налагоджувати контакти, викликати позитивні емоції у студентів, самій відчувати задоволення від спілкування з ними, забезпечили успіх Надії   Михайлівні як викладача, музиканта, наставника.

І ось чергова відзнака! З нагоди 80-річчя утворення Сумської області Надія Михайлівна нагороджена Грамотою начальника управління культури Сумської обласної державної адміністрації за значний особистий внесок у розвиток національної культури, пропаганду та збереження кращих зразків музичного та поетичного мистецтва Сумщини.

Вітаємо колегу з черговим визнанням її творчих здобутків і бажаємо і надалі наснаги та креативу.

Магаляс О.М.,

заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я