Відбулися збори відділень

Батьківська категорія: Новини

29 та 30 січня 2019 року в актовій залі КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А. С. Макаренка» були проведені збори студентів шкільного та дошкільного відділень. На збори були запрошені в.о. директора коледжу Білокобильська Л.Б., заступник директора з навчальної роботи Ворона А. М., заступник директора з виховної роботи Магаляс О.М., завідуюча навчально-виробничою практикою Клименко Л. А., голова студентської профспілки Полуйко А.Б.

Завідувачі шкільного відділення Бендюг М. В. та дошкільного відділення Чередніченко Н. М. у своїх виступах детально проаналізували результати успішності та відвідування навчальних занять студентів коледжу за І семестр 2018-2019 навчального року.

До обговорення результатів долучилися старости груп: Таїсія Білоцерківець (122 гр.), Аліна Мошенська (132/331 гр.), Тетяна Винник (142), Валерія Петренко (531 гр.), Дарина Дмітрієва (241 гр.) та Анна Лизогубова (541 гр.), які внесли конструктивні пропозиції до проекту рішення загальних зборів відділень. 

На загальних зборах були обговорені шляхи подальшої співпраці студентів, наставників та адміністрації коледжу; розроблений план ефективних дій по підготовці до ДПА у формі ЗНО студентів 2 курсу; вибудувана стратегія підвищення якості успішності та відвідування навчальних занять на відділеннях.

За результатами рейтингу академічних груп КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка» за І семестр 2018-2019 н.р. студентам 531 групи спеціальності «Соціальна робота» був вручений перехідний символ знань.

Підсумовуючи зібрання студентів, в.о. директора коледжу Білокобильська Л.Б. акцентувала увагу на подальшій кропіткій роботі щодо навчання та відвідування занять студентами коледжу та наголосила на тому, що запорука успіху – правильно визначена мета, чітке планування роботи, дотримання плану, концентрація на справі, яку виконуєш, ефективне використання часу, правильний відпочинок.

Бендюг М.В,

Чередніченко Н.М.,

завідувачі відділень

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я