Відеолекторій «Знати, щоб жити»

Батьківська категорія: Новини

Про проблему ВІЛ/СНІДу має знати кожна людина. Проведення просвітницької роботи є необхідною умовою для ефективної боротьби з поширенням СНІДу серед молоді. Адже недостатня поінформованість про ризики для здоров’я, шляхи передачі ВІЛ та інших інфекцій, методи їх профілактики є причиною широкого поширення цих захворювань серед молоді.

З метою формування здорового способу життя, профілактики ВІЛ-інфікування та толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих 02.02.20 р. соціальним педагогом Коваленко С.Л. було проведено відеолекторій «Знати, щоб жити» для студентів  І курсу спеціальності «Соціальна робота».

Студентів ознайомили із статистикою поширення захворювання в Україні, поновили знання про можливі шляхи зараження та передачі ВІЛ/СНІДу, розглянули характерну первинну симптоматику хвороби.

Були організовані покази відеороликів просвітницького спрямування, що дали можливість присутнім ще раз переконатися, що ця проблема стосується кожного, виділити основні життєві позиції та правила, яких необхідно дотримуватися.

Будьмо обережними, цінуймо та бережімо кожну мить свого життя!

Світлана КОВАЛЕНКО,

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я