Майбутнього вчителя готуємо сьогодні

Батьківська категорія: Новини

У сучасних умовах якість освіти оцінюється здатністю випускника не тільки отримати теоретичні знання, а й бути готовим застосовувати отримані навички  в умовах конкретної установи. Тому переддипломна практика є важливою складовою частиною освітнього  процесу в коледжі. Студенти ІV курсу спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) проходили переддипломну педагогічну практику в загальноосвітніх навчальних закладах Лебедина, Охтирки, Ромен та Роменського району. Навчальні заклади області не перший рік є нашими партнерами і завжди радо зустрічають студентів. Престиж коледжу залежить від рівня підготовленості студентів-практикантів, їх  умінь застосовувати свої знання на практиці,  проектувати освітню діяльності в сучасній школі.  Саме такий рівень підготовки продемонстрували наші випускники. Керівники баз практики в характеристиках відзначають працездатність, дисциплінованість, комунікабельність, творчі успіхи студентів-практикантів. Усі керівники практики відзначають високий рівень підготовки студентів, їх активність у роботі.

Відповідно до плану роботи відбулась підсумкова конференція з переддипломної практики студентів 341 групи «Формування готовності студентів до творчої діяльності  в сучасній школі».

У конференції взяли участь студенти групи, викладач методики музичного виховання в школі Гура В.В., наставник групи Павленко І.М. та завідувач навчально-виробничої практики Клименко Л.А..

У звітах студенти поділилися своїми досягненнями, досвідом, враженнями, набутим під час практики.

Особливо цікавими були виступи студентів Пугач Оксани, Олюхи Альони, Замнеус Тетяни, Бубон Софії, які розповіли про набутий досвід та враження про професійну діяльність.

 До уваги учасників конференції студенти представили фото-, відеоматеріали, продемонстрували інноваційні технології, які використовували на практиці. Виступи були цікавими, змістовними.

Керівник практики Гура Вікторія Вікторівна підвела підсумки переддипломної практики. Вона відмітила, що студенти 4 курсу впоралися із завданнями, план переддипломної практики виконаний повністю,  мета і завдання реалізовані.

Завідувач навчально-виробничою практикою Клименко Л.А.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я