Вітаємо ювіляра

Батьківська категорія: Новини

Адміністрація, профспілкова організація, навчально-методичний кабінет, викладацький та студентський колективи Комунального закладу Сумської обласної ради «Лебединський педагогічний коледж імені А.С.Макаренка» щиро вітають із ювілейним днем народження директора закладу (1977 – 1998 р.р.), ветерана Другої світової війни, кавалера багатьох бойових нагород та трудових відзнак, Заслуженого вчителя України

Павла Михайловича Луніна

Шановний Павле Михайловичу!

Вам доля подарувала активне, багате і цікаве життя. У цей день хочемо виcловити глибоку шану за Ваші професійні звершення, які стали значним внеском у розвиток педагогічної освіти України. Дійсно заслужений учитель, обдарований керівник… Ваші дипломатичність, харизма, уміння передбачити майбутнє підняли наш заклад на рівень флагмана освіти України. Ми безмежно вдячні долі за можливість спілкуватися з Вами. Ваші мудрі поради залишають незабутнє враження й відкривають нові педагогічні горизонти.

Ми вчимось у Вас самі та навчаємо наших студентів бути відданими справі, поважати людей, любити життя, цінувати кожну мить, проведену в колі рідних та друзів.

Ми бажаємо, щоб Ваші знання, досвід та мудрість допомогли ще багатьом знайти свою дорогу в житті. Зичимо Вам, дорогий наш ювіляре, міцного здоров’я, радості, натхнення. Нехай Ваш життєвий шлях і в подальшому буде увінчаний миром і добром!

Знані люди нашого краю - Лунін Павло Михайлович

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я