Жіноче свято

Батьківська категорія: Новини

Я – її Величність Жінка!

Я кара твоя, і водночас – жага до життя.

Небесне творіння;  я – жінка, я – мати!

Іскра твого серця, я сила твоя!

8 березня – свято, яке традиційно вважається днем жіноцтва. Напередодні цього прекрасного та чарівного дня, в актовій залі коледжу пройшла святкова програма під назвою «Її величність – Жінка».

Ранок розпочався з привітань для жінок від студентів та  чаювання у викладацькій, яке підготувала СД «ОЛЕАНДА» разом із студентським осередком профспілки коледжу на чолі з Рожко І.В.

У актовій залі свято відкрилося  з вітальних слів ведучих -  викладачі Антон Петрович Кірдіщев, Олег Миколайович Карпенко та студенти Богдан Сосєдка і Денис Терещенко.  Вітання лунали для  всіх жінок, що уособлюють матусю, дружину, кохану і неньку Україну, возвеличуючи  велике ім’я Жінки.

До всіх присутніх з вітальними словами звернулася Любов Борисівна Білокобильська, директор нашого коледжу, вручила грамоти та нагороди.

У концертні програмі брали участь змішаний ансамбль викладачів  (керівник Ісламова А. А.),  чоловічий ансамбль коледжу, чоловічий квартет     (керівник Полоз В.М), ансамбль автентичного співу «Стріла» (керівник   Гура В.В.),  ансамбль «Світанок»,  (керівник Деменко Н.М.), Ілона Півторака, Яна Сіробаба (керівник Деменко Н.М.), запальними та чаруючими танцями дивували всіх присутніх танцювальний колектив  «Веселка» (керівник Литовченко Т.П.). Гарну мелодію флейти   подарувала  Солошенко Мирослава (керівник Рожко І.В), а гра на фоно Сітарської  І.В. зачарувала всіх присутніх.

Звучала ніжна пісня про маму у виконанні маленької зірочки Ніколь Калюжної (керівник Гура В.В.),  приємні хвилини музичної насолоди подарували і випускниці коледжу Марина Зініна та Ірина Балаба.

Усім відомо, що сміх продовжує життя. Повеселив  присутніх гуморесками  Карпенко О.М.

Родзинкою святкової програми стали вітання від викладачів та студентів фізичного виховання. Чоловіки вразили власною   версію відомої пісні Олега Вінника «Ніно»,  зірвавши шквал овацій, а  продовжили вітання студенти-юнаки, подарувавши жінкам і дівчатам флешмоб  відомих музичних  хітів.

На завершення свята пролунала красива пісня про рідну Україну у виконання Щербань Л.В.  Святкова програма була дуже насиченою і пройшла на «одному подиху».

Дякуємо за створену атмосферу святковості голові профспілки коледжу Жовбі О.А. та Сніжко-Сивопляс Н.Ю за презентаційний матеріал дійства.

Дорогі жінки! Нехай кожна хвилина вашого життя буде осяяна світлом цього весняного дня. Квітучого вам здоров’я, здійснення мрій, професійних успіхів і благополуччя. Будьте завжди енергійними, життєрадісними і чарівними! А ще – впевненості у завтрашньому дні і миру. Зі святом вас!

                                      Людмила Щербань, культорганізатор коледжу

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я