30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек.

Народна мудрість каже, що людина може вічно дивитися на три речі: як сяють зорі, як горить полум’я і як тече вода. У кожному з цих явищ є щось магічне, привабливе, чарівне. З яким із них можна порівняти роботу бібліотекаря? Гадаю, що вона схожа на вогнище, яке горить уночі.    Це полум’я і освітлює, розганяючи темряву, і зігріває того, хто потребує тепла. А хіба ми не розганяємо морок незнання та неуцтва полум’ям своїх сердець і розуму? Хіба не зігріваємо теплом юні душі в години, коли віра у власні сили полишає юного читача?

На мою думку, формула успіху бібліотекаря найперше полягає в любові до своєї роботи.

Хтось із класиків казав: “Щоб захопити інших, треба самому бути захопленим”. Свої враження хочеться завершити словами, перефразувавши класика: “Щоб запалити інших, треба самому горіти, а не тліти”, та побажати своїм колегам – не жалійте тепла свого серця, світла свого розуму в роботі з читачами, і вони зроблять наш світ прекраснішим, світлішим і добрішим.

29 вересня в бібліотеці нашого коледжу була організована акція «Селфі в бібліотеці», в якій активну участь прийняли викладачі, студенти та працівники нашого коледжу. У читальній залі була організована фотозона «Алея Книжкова», яка викликала захоплення у наших користувачів. А торбинка побажань поповнилася новими креативними ідеями і побажаннями творчої наснаги колективу бібліотеки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ірина Міронова, бібліотекар

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я