Нещодавно у коледжі відбулося свято перших творчих кроків, перших спроб і перших перемог «Ранкова зірка». І як завжди, на нашій сцені зійшли на обрій нові зірки, які можливо і у майбутньому засяють ще яскравіше. Адже серед наших випускників є і відомі артисти. Одним із яскравих прикладів є фіналіст телешоу «Україна має талант» Олександр Кварта.

Ведучими цього дійства були Вікторія Клименко (531 гр.) та Богдан Сосєдка (421 гр.). Свято розпочала  Ілона Півторака (341 гр.) переможець «Ранкової зірки» минулих років. Конкурсна програма проходила у новому форматі, а саме у 5 номінаціях: «вокал», «художнє читання», «хореографія», «оригінальний жанр» та номінація від СД «ОЛЕАНДА» - «Яскрава зірка коледжу».

Оцінювали юних конкурсантів наше компетентне журі у складі: Романа Олександровича Деменка, викладача музичних дисциплін; Ольги Миколаївни Харченко, викладача дитячої літератури, основ культури і техніки мовлення; Тетяни  Петрівни Литовченко, керівника зразкового хореографічного колективу «Веселка»; Світлани Леонідівни Коваленко, соціального педагога коледжу; Петренко Валерії, президента СД «ОЛЕАНДА» та Владислава Жовби, міністра освіти і науки СД «ОЛЕАНДА».

Всі учасники та їх наставники приклали максимум зусиль для підготовки та перемоги. Але конкурс є конкурсом. Журі було важко визначитися, адже всі гарно виступали та дарували радість глядачам. Поки журі підводили підсумки всіх присутніх вітали та подарували свою музичну композицію Юнона Черкашина (341 гр.) та Христина Гупало (341 гр.) – керівник Н. Деменко. А учасники хореографічного колективу «ВЕСЕЛКА» (кер. Тетяна Литовченко) подарували номер сюрприз. Усі присутніх у залі долучилися до прекрасного танцю – флешмобу.

І ось настає хвилююча мить. У номінації «Вокал» за зайняте 3 місце були нагороджені квартет дівчат 212 групи. За зайняте 2 місце – Гордієнко Ірина (311 гр.). І за зайняте 1 місце – Кушнірчук Марина (311 гр.).

У  номінації «Художнє читання» були свої переможці. За зайняте 3 місце була нагороджена Леоненко Ксенія (411 гр.) За зайняте 2 місце Шарапова Анастасія (111 гр.) І переможне 1 місце отримала Світлана Гаращенко (311 гр.).

Наступна номінація «Хореографія» також мала своїх переможців. За зайняте 3 місце були нагороджені студенти 212 групи. За зайняте 2 місце студенти 111 групи. І за зайняте 1 місце була нагороджена 311 група.

У  номінації «Оригінальний жанр» за зайняте 2 місце були нагороджені 311 група та 211 групи. А перемогу у цій номінації отримала 411 група.

Номінація від СД «ОЛЕАНДА» «Яскрава зірка коледжу» була заключною. І в ній перемогу здобула Гордієнко Ірина студентка 311 групи.

Усі учасники конкурсу були нагороджені грамотами та солодкими подарунками від студентської профспілки.

Ми дякуємо всім учасникам а також їхнім наставникам за гарну підготовку до конкурсу. Бажаємо вам творчості, наснаги, успіхів і всіляких гараздів. Завжди йдіть до перемог і досягайте своїх цілей!

Л. Щербань,

культорганізатор коледжу

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я