Гарна назва «Україна»: сенс значний в собі таїть.

Батьківська категорія: Новини

«У» — то урожай в країні,

«К» — то Київ, що стоїть.

«Р» — рівнини під степами,

«А» — то армія міцна,

«І» сховалась за лісами,

«Н» — то ненька дорога.

«А» — то аґрус, абрикоси,

І акація струнка,

Що розпустить свої коси,

Коли прийде вже весна

7 листопада  студенти 111 групи  підготували  та провели виховну годину «Поважай  себе, Україну та її державні символи» під керівництвом наставника  групи Забуги Н.І.


Ведучі заходу Іщенко Дарина, Балан Юлія ознайомили студентів з національними та народними символами України, з легендою про виникнення української землі. Студенти 111 групи наголосили , що завданням кожного з нас, громадянина України - знати, поважати символи своєї Вітчизни і не дати нікому поглумитися над ними. Ми маємо гордитися тим, що маємо свою державу, свою землю, свою мову, свої традиції і свої символи- герб, прапор, гімн.

Виховна година сприяла формуванню  національної  свідомості студентів; вихованню  почуття любові до своєї землі, повагу до державних символів.

На завершення  заходу присутні були включені в  активну форму роботи: вправу « Заквітчаймо  мальвами Вкраїну». Першокурсники  висловили  свої  патріотичні побажання на пелюстках  квіток  і уквітчали карту  України  ними. Сподіваємося , що вони всі здійсняться!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я