Перемога в обласному етапі ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Батьківська категорія: Новини

06 грудня 2018 року в Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка відбувся ІІ (обласний) етап ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Традиційно конкурс проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України та Ліги українських меценатів.


Цьогоріч  Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика проводиться вдев’ятнадцяте. У День української писемності та мови, 09 листопада, саме Сумщина дала старт ХІХ Міжнародному конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

В обласному етапі конкурсі взяли участь сімдесят шість студентів закладів вищої освіти  Сумщини. Виконання конкурсних завдань відбувалося за чотирма  рівнями. За результатами було визначено по три переможці
(12 осіб) для участі у всеукраїнському етапі.

Серед переможців – студенти нашого навчального закладу. І місце посіла студентка спеціальності «Початкова освіта» Винник Тетяна (викладач Бідна Людмила Вікторівна),  ІІ місце – студентка спеціальності «Початкова освіта» Горішняк Марина (викладач Бідна Людмила Вікторівна). Вітаємо студентів та викладача із вагомим досягненням і бажаємо успіхів у фінальному етапі конкурсу.

Олена КАРПЕНКО, голова циклової комісії

викладачів філологічно-гуманітарних дисциплін

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я