Батьківська категорія: Новини

18 жовтня 2018 року у Лебедині відбулася вулична акція «Хода за свободу» з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми. Торгівля людьми є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. Це найбільш зростаюча кримінальна діяльність у світі.


До вуличної акції «Хода за свободу» з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми приєдналися студенти та викладачі нашого коледжу.


Мирною ходою  учасники заходу хотіли привернути увагу суспільства до проблеми торгівлі людьми. Ця  хода людей має на меті ще раз нагадати оточуючим, що небезпека поруч. І потрібно бути обачними, особливо при влаштуванні на роботу за кордон.

Студенти-волонтери під час акції роздавали інформаційні матеріали про боротьбу з торгівлею людей в рамках загальноукраїнської інформаційної кампанії.


Головна мета акції – привернути увагу до проблеми торгівлі людьми, роз’яснення громадянам форми цього злочину, а також шляхів надання підтримки і допомоги потерпілим.

Національна лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів –527 (безкоштовно з мобільних телефонів в межах України).


Коваленко С.Л., соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я