Батьківська категорія: Новини

Всьому початок є любов...

А твердять: спершу було слово.

А я кажу вам знов і знов:

Всьому початок є любов.

Студентське життя завжди сповнене цікавих подій та яскравих вражень.  Саме такі враження отримали четвертокурсники 10 грудня, коли відвідали виховну годину на тему «Про кохання дурнів та мудреців», організовану студентами 142 групи під керівництвом наставника Жовби Олени Анатоліївни.

 

 

В усі часи людство не втомлювалося складати вірші та оди про кохання. Мова кохання не обмежується словами, вона єдина для усіх на землі, бо кожен, хто любить або колись любив, відчує прояв кохання у погляді, рухах та діях коханої людини… Саме про це та багато іншого і йшлося на виховній годині.


Гості заходу мали змогу залучитися до прекрасного: протягом години для них лунали чудові ліричні вірші: «Всьому початок є любов», «Світлий сонет», «Кохати – то не в губи цілувати…». Авторськими віршами студентів порадувала Линник Анна.

Веселі жарти та гуморески створили дружню невимушену атмосферу.

Усі глядачі сповна насолодилися мелодійністю голосу Мартиненко Олени, яка виконала для них пісню з репертуару Ірини Білик.

Родзинкою заходу стали зворушливі романтичні відеофрагменти та майстерні інсценізації у виконанні студентів 142 cialis online групи.

Наприкінці виховної години найерудованішим та найактивнішим гостям заходу було запропоновано вікторину та тему кохання.


Усі запрошені з радістю подорожували країною любові, мандрували вулицями великого щастя. Студенти та викладачі ще раз переконалися в тому, що кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності. Це могутнє, незбагненне почуття. Воно приховує в собі дуже велику силу. Усі присутні на заході доторкнулися своїми серцями і душами до цього високого почуття.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я