Батьківська категорія: Новини

Зовнішнє незалежне оцінювання – це реальність у нашому освітньому просторі, а проблеми підготовки до ЗНО – це поле діяльності  педагогів та психологів. Окрім готовності до складання ЗНО з певної дисципліни, студенти мають володіти інформацією про порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання та бути психологічно готовими до цього важливого випробування. Впевненість, спокій, вміння слухати інструктора, знання та інтуїція – це запорука успіху студента при складанні ЗНО.

13 лютого  із студентами-другокурсниками педагогічного коледжу була проведена година спілкування «Порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання», яку підготували методист шкільного відділення Соловей Г.С. та практичний психолог Баль О. В.

До обговорення важливих питань стосовно підготовки до ЗНО були запрошені заступник директора з навчальної роботи Карпенко О.М., завідувачі дошкільним та шкільним відділенням, Чередніченко Н. М., Бендюг М. В., а також  наставники груп.

В ході зустрічі методист шкільного відділення Соловей Г.С., познайомила студентів з витягами з наказу про «ПОРЯДОК проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання», здобутих на основі повної загальної середньої освіти. Галина Сергіївна детально розповіла студентам, як відбувається процедура реєстрації, процес складання ЗНО, обговорила із студентами права і обов’язки учасника ЗНО.

Заступник директора з навчальної роботи розширила знання студентів стосовно процедури проведення ЗНО і дала відповіді на питання, які турбували студентів.

Практичний психолог, Баль О. В., розповіла студентам про особливості психологічної підготовки до ЗНО, дала рекомендації, як правильно розподіляти час для навчання та відпочинку з урахуванням ритмів організму.

В ході години спілкування студенти переглянули відео з  інформацією щодо  покрокової участі в ЗНО.

Наприкінці зустрічі присутні пройшли анкетування з метою самоперевірки  наскільки вони інформаційно обізнані щодо проведення процедури ЗНО.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я