Загальноучилищна виховна година «Громадянином бути зобов’язаний»

Батьківська категорія: Новини

3 грудня 2014 року студентами 111 групи під керівництвом наставника Карпенко Олени Михайлівни проведений загальноучилищний захід для студентів І курсу в рамках «Університету культури поведінки» — виховна година  «Громадянином бути зобов’язаний».

 

На свято була  запрошена випускниця училища, учитель вищої категорії, старший учитель Лебединської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7, лауреат обласного конкурсу «Золоте серце»  Алла Іванівна Бендюг, яка упродовж багатьох років навчає молодших школярів, а в останні роки була головою Державної кваліфікаційної комісії на державних іспитах в нашому училищі. Не одна творча майстерня проведена  Аллою Іванівною не тільки для студентів, а й  для педагогів області, України  в Лебединському педагогічному училищі.

Алла Іванівна Бендюг  прийшла на свято зі своїми маленькими вихованцями, які є справжніми патріотами і які пишаються, що вони громадяни нашої держави.

Що сприяє вихованню справжнього патріотизму? Яким повинен бути громадянин своєї країни? Які заходи, присвячені нашій темі, ви проводите зі своїми учнями? Як ви   виховуєте у дітей любов до Батьківщини? Яким чином ви реалізуєте у своїй роботі принципи громадянського виховання? Що ви можете сказати про громадянську позицію сучасних школярів?

Саме  на ці та інші запитання студентська аудиторія отримала цікаві та повчальні відповіді.

Студенти 111 групи педагогічного училища та учні 1класу Лебединської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7 переконали присутніх, що вони не байдужі до того, що відбувається в нашій державі, що не можуть стояти осторонь життя Батьківщини.


Батьківщина, мати, мова – три цілющих вічних слова. Саме ці слова були ключовими упродовж свята.

Високопоетично звучали вірші «Любов у нас до Батьківщини», «Мамо, не плач», «На місячній  доріжці», «Сумщина»,   «Веселковий розмай», «Прапор», «Герб», «Чудесні барви», «Шануйте мить» у виконанні студентів Ткаченко Марини, Чичикало Юлії, Альбіт Нелі, Цис Дар’ї, Іщенко Маргарити, Удовиченко Інни, Синиці Аліни.

Упродовж свята звучали пісні у виконанні  Семененко Ірини, Альбіт Нелі, Іщенко Маргарити.

Прекрасна хореографічна композиція «Лелека»  виконана Семененко Іриною.

Позакласний захід був проведений на високому рівні.  Майстерно виконали свої ролі  ведучі свята Семененко Ірина та Чичикало Юлія.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я