Методична майстерня

Батьківська категорія: Новини

«Створення інноваційного освітнього простору для ефективного формування національної свідомості , як основи громадянського виховання».

27 лютого наставники груп брали участь у роботі методичної майстерні, де мали змогу обмінятись досвідом роботи у напрямку громадянсько-патріотичного виховання.

Було обговорено сучасні методи і форми роботи, які є ефективними у вихованні патріота,  громадянина своєї країни.  Викладачі  довели пріоритетну роль активних методів, що базуються на демократичному стилі взаємодії й спрямовані на самостійний пошук істини, сприяють формуванню критичного мислення, ініціативи й творчості. До таких методів належать: ситуаційно-рольові ігри, соціально-психологічні тренінги, “мозкові атаки”, метод аналізу соціальних ситуацій з морально-етичним характером, ігри-драматизації, метод проектів, кросенсів. Цікавими для студентів є і окремі види роботи,  зокрема, квести, фотобатли, фотоконкурси, інтелектуальні аукціони.

У ході роботи майстерні наставники груп запропонували краєзнавчий старт-ап, концепцію проекту національно-патріотичного спрямування, пригадали події, видатні пам’ятки, дати, пов’язані з нашим містом, районом та Сумщиною, ознайомились з проектом «Маленькі таємниці великої держави», розробленим і реалізованим викладачами циклової комісії дошкільної, соціальної педагогіки, психології, окремих методик та студентами спеціальностей «Дошкільна освіта», «Соціальна робота». З доповідями виступили В.В. Криворука (наставник 521 групи), І.М. Павленко (наставник 132/ 331 групи), В.В. Прудник (наставник 531 групи), Л.В. Бідна (наставник 141 групи).

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я