Марафон добрих справ

З давніх-давен наші предки вшановували Святого Миколая – охоронця й захисника. Сьогодні це  одне із найулюбленіших українських свят дітлахів і дорослих.

Нині побутує дуже гарна традиція – у День Святого Миколая обдаровувати діток подарунками та піклуватися про сиріт і знедолених. А щоб наступаючий рік був вдалим і щасливим, потрібно зробити добрі справи.

 

19 грудня – день чудес, адже Святий Миколай приходить до всіх дітей та дарує подарунки, виконує мрії. Наш «Миколай», в особі волонтерів МГО «Червоні вітрила», в рамках проведення благодійної акції «Миколай про тебе не забуде!», завітав до гематологічного відділення Сумської обласної дитячої лікарні.

Волонтери принесли дітям не лише подарунки, а й радість спілкування.

Подарунки було придбано за кошти, виручені від проведення благодійного аукціону «Допоможи дітям – врятуй життя» та зібрані студентами училища.


20 грудня студенти 521 групи ініціювали та провели благодійну акцію «Подаруй дитині свято» для вихованців Лебединської спеціальної школи-інтернату для глухих дітей.


Студенти привітали дітей зі святом та подарували подарунки.


Волонтери впевнені, що такі справи – гарна можливість стати Людиною. Тож, подарувавши іншим свято, студенти із задоволенням отримали свою винагороду – дитячі щирі посмішки та радість і впевненість: чудеса можливі – і вони поруч.

Соціальний педагог Коваленко С.Л.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я