Година вихователя

5 лютого 2020 року в студентському гуртожитку коледжу  була проведена бесіда з мешканцями на тему «Особиста гігієна та її дотримання в умовах гуртожитку».

Було зазначено, що  особиста гігієна - важливий елемент здорового способу життя, а  правила особистої гігієни – це дотримання  режиму дня, праці та відпочинку, раціональне харчування,  фізичну культуру, догляд за шкірою, гігієну одягу, взуття та житла.

Мешканці гуртожитку отримали буклети, листівки з порадами та рекомендації  стосовно дотримання правил гігієни. Студентська рада гуртожитку підготувала інформаційний матеріал: «Санітарні правила для студентів гуртожитку», «Правила збереження продуктів у кімнаті», «Обов’язки чергових студентів у гуртожитку», «Кожен студент – мешканець гуртожитку зобов’язується», що стало путівником для  студентів гуртожитку.

Форму­вання практичних умінь і навичок сприяють збереженню та зміцнен­ню здоров'я студентів. Від того, як мешканці гуртожитку будуть дотримуватися цих  правил - залежить загальний стан їх організму, здоров’я та тривалість життя.

Ірина Шрайнер, вихователь гуртожитку

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я