Засідання дискусійного клубу-лекторію «Сімейна абетка» на тему «Жінка-дружина-мати»

7 грудня, в рамках дискусійного клубу-лекторію «Сімейна абетка», студентами 143 групи (наставник Сердюк В.П.) була проведена виховна година на тему «Жінка-дружина-мати». На якій, гортаючи сторінки усного журналу, студенти 4 кусів  намагалися з’ясувати,  яка вона – жінка-ідеал, яке її місце в різні часи та епохи, на що здатна сучасна жінка, чи можна розглядати жінку як особистість, яка створює своє майбутнє?

 

 

Ведучі заходу Сіренко Вікторія та Шумейко Альона запропонували творчим групам виконати різноманітні цікаві і пізнавальні завдання: «Впізнай жінку», «Твір за метафорою», «Я – реальне, я – ідеальне», «Перлини думки» та ін., які сприяли розвитку вмінь студентів працювати в групах, зв’язко висловлювати свої думки; формуванню особистої системи цінностей, усвідомлення пріоритету духовних цінностей сучасної жінки; вихованню почуття поваги та вдячності до жінок, особливо своїх матерів.

   

Одвічно стоять поруч слова: жінка-мати, жінка-сестра, жінка-дружина, розрадниця, кохана, єдина. Жінка – приклад моральності, добра, любові і вірності, терпіння і миротворчості.   Готуючись до виховної години  студенти 143 групи провели анкетування серед  студентів 4 курсу шкільного відділу, метою якого було з’ясувати чи співпадають погляди хлопців та дівчат на те, якою повинна бути жінка, щоб подобатися чоловіку. З результатами анкетування присутніх ознайомила Ковальова Тетяна.


Грищенко Ольга ознайомила учасників вихованої години з 10 типами жінок від яких тікають стрімголов чоловіки.


На завершення виховного заходу учасники з гордістю сказали, що жінка – це мати, кохана, дружина, хранителька сімейного щастя.

Ведучі  закликали дівчат працювати впродовж життя над збереженням своєї краси і вроди, над розвитком розумових здібностей, щоденно працювати над вихованням характеру, займатися самоосвітою, вести здоровий спосіб життя.

Сердюк В.П., наставник 143 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я