СУЧАСНІ МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ…

 

17 травня 2017 року наш заклад приймав почесних гостей   із педагогічних закладів – побратимів Центрального регіону України. На базі училища  відбулися засідання методичних об'єднань голів циклових комісій  основ природознавства з методикою навчання і екологічного виховання, голів циклових комісій  початкового курсу математики і методики математики, викладачів інформатики, у яких взяли участь представники - Ржищівського гуманітарного коледжу, КВНЗ КОР «Богуславський гуманітарний коледж ім. І.С. Нечуя-Левицького», ВКНЗ «Коростишівський педагогічний коледж» ЖОР, Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка, КЗ «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» - педагоги, які щиро вболівають за майбутнє освіти, за долю українського народу.

 

Колеги мали змогу познайомитися з досвідом роботи нашого закладу і поділитися своїми ідеями та педагогічними напрацюваннями.

Плідною та змістовною була робота круглих столів, у ході яких вирішувалися актуальні проблеми освітнього сьогодення  : «Формування у студентів умінь здійснювати національно-патріотичне  виховання на уроках математики в початкових класах» (  модератор  Якушко Н.С.);

«Якісна природничо-наукова підготовка як складова професійної компетентності майбутнього педагога»   ( модератор Приходько С.В);

«Сучасні методичні підходи до підготовки та проведення занять інформатики з урахуванням хмарних технологій та технологій Веб.2.0.»  (модератор Кірдіщева О.В.).

Невід’ємною складовою роботи методичних об'єднань  є продукт нашої педагогічної діяльності – якість підготовки студентів як вчителів, що демонструвався в ході пробних уроків, які майстерно провели Дігтяренко Діана, студентка 142 групи (урок математики  в 3 класі з теми «Усне додавання і віднімання трицифрових чисел. Задачі на знаходження суми трьох доданків»). Керівники Харченко Т.Г. і Кірдіщева О.В.

та  Чичикало Юлія, студентка 131 групи (урок природознавства в 4 класі з теми « Лісостеп. Рослинний і тваринний світ зони. Господарська діяльність людини в лісостепу»). Керівник  Парфило Г.С.

Особливо схвальні відгуки отримали  майстер – класи   викладачів Долі Л.М. («Математика мовою серця») 

та  Гурняк І.А. ( «Хімія і живопис»)


проведені на високому науковому рівні згідно актуальних сучасних тенденцій викладання у ВНЗ.

Справжнім подарунком для гостей стала творча зустріч із мистецькими коллективами училища, у яких втілена плідна співпраця викладачів і студентів нашого закладу…

 

Крім того колеги змогли відвідати наш музей народознавства (керівник Венгеровський С.Б.) та здійснити екскурсійну прогулянку містом.

В.М.Кіріна-Радчук, методист навчально-методичного кабінету.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я