«Від громадянина України – до громадянина Землі»

У нас найкраща Батьківщина!

Красива,сильна,молода!

Родюча, гарна як перлина...

А чистая, немов вода!

Її люблю я усім серцем,

Неначе матінку свою,

А ще я кожен день за неї, постійно Господа молю!

Тетяна Головко, студентка 521 групи

 

Ми з вами живемо в чудовій державі, у найкращому куточку нашої неосяжної України – на Сумщині, де стрічаються три безмежності: лісостеп, вода й небо, у яких відчувається козацька міць  та  сила, зворушливий запах чебрецю і м’яти, сонячних ранків і теплих дощів, золотих хлібів і манливих підземних скарбів…

24 лютого студентами 132 групи під керівництвом наставника групи  Шам Н.Г. було проведено виховний захід у рамках «Педагогічної вітальні»  для  студентів ІІІ курсу «Від громадянина України – до громадянина Землі». 

Ведучі заходу Мельникова Аміна та Іщенко Юлія подарували барвистий букет з позитивних емоцій, гарного настрою, щирих посмішок та гордості за нашу землю, її славетну історію з тисячолітнім минулим, закарбовану в літописах, пам’ятках і, сподіваємось, у наших із вами серцях.

 

Студенти, присутні на заході, проявили активність при виконанні вправ «Що для вас є Україна?», «Побажання бійцям АТО». Брали активну участь у «Пісенній вікторині», бліц-турнірі «Моя Батьківщина».

 

Переглянуті відеоролики «Легенда про нашу Землю», «Легенда про дівчину-Україну» дали можливість присутнім ще раз переконатися, що ми отримали в подарунок від Бога найкращу, найкрасивішу й найчарівнішу землю, тому повинні її берегти, любити і цінувати.

Прозвучали вірші у виконанні Деркач Юлії «Я гордо звуся – українка!», автором якого є студентка 521 групи Головко Тетяна, та Сахарової Анастасії «Лист до бійця АТО».

Українська пісня… Вона є однією із святинь нашого народу, його найціннішим духовним скарбом, гордістю і красою, геніальною й поетичною біографією. З давніх-давен уславилася Україна піснями, які дбайливо, як найдорожча реліквія, передавалися від покоління до покоління. Дуже мелодійно й патріотично звучала пісня «Лиш у нас на Україні» у виконанні студентки 311 групи Шастун Альони, яка підняла настрій і збадьорила всіх присутніх.

 

У свій час Джордж Кеннеді сказав: «Не питай, що твоя батьківщина може зробити для тебе, спитай, що ти можеш зробити для своєї батьківщини».

Ми віримо, що на вашу долю випадуть радісні хвилини гордості за те, що ми – український народ. Пам’ятайте, що Україна починається з кожного з нас.

Хай біда і горе минають ваш дім.

Доброго здоров’я зичимо усім!

 

Наталія ШАМ,

наставник 132 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я