21 січня – Міжнародний день обіймів!

21 січня у всьому світі відзначається одне з найбільш незвичайних свят — Міжнародний день обіймів (International Hug Day). Загалом День обіймів відзначається двічі на рік – 4 грудня та 21 січня. Якщо грудневе свято вважається міжнародним, то  січневе – національним. День обіймів є відносно молодим святом, хоча точна історія його походження невідома. Вважається, що свій початок воно бере від 1970-х років зі студентського середовища західноєвропейської молоді.

З обіймів починається життя людини – адже перше, що робить мати після появи свого чада на світ – обіймає його і прикладає до грудей. Обійми супроводжують нас протягом усього життєвого шляху – обіймаються закохані, подружжя, друзі, родичі. Обнімаються, вітаючи один одного, висловлюючи свої почуття. Обійми – символ близькості і любові. Тому присвячене обіймам свято знайшло буквально всенародну підтримку і в світі, і в нашій країні.

Кажуть, що для гарного настрою і психічного здоров’я потрібно обійматися 8 разів на день. Психологічна служба коледжу бажає регулярно перевиконувати цю норму, обніматися з рідними, близькими з приводу і без, щоб заряджатися від них теплом, радістю і позитивом.

 З Днем обіймів!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я