Історичний салон «Дорогою життя»

Жовтень щедрий на барви осінні
День учителя – свято ж яке!
Освітянській великий родині
Ми  вітання шлемо палке!

До Дня працівників освіти адміністрацією коледжу, профспілковим комітетом та викладачами коледжу Михайленко Н.В., Соловей Г.С., Сітарською І.В. , був організований і проведений захід з метою привітання ветеранів педагогічної праці з їх професійним святом.

Історичний салон зібрав однодумців, які своє серце віддали та продовжують віддавати вихованцям.

Є думка, що життя – це дарунок долі, яким людина має мудро та розважливо розпорядитися. У кожного є вибір, кожен може досягти успіху, треба лише старанно працювати. І можливо, через багато років і життєвий шлях людини ставитимуть у приклад наступним поколінням.

Таким позитивним, оптимістичним, життєтворчим прикладом для наступних поколінь є діяльність колективу КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка», який має свою історію. Присутні мали змогу пригадати як відбувалося становлення коледжу від моменту його заснування до сьогоднішніх днів.

З вітальним словом до гостей звернулася директор коледжу Любов Борисівна Білокобильська, заступник директора з навчальної роботи Олена Михайлівна Карпенко.

Ведучі звергнули увагу гостей на те, що нині в коледжі для забезпечення освітнього процесу створена належна матеріально-технічна база, яка постійно поповнюється й удосконалюється. У коледжі освітній процес здійснюється у 44 навчальних кабінетах, з яких: 10 кабінетів загальноосвітньої підготовки, 6 – гуманітарної та соціально-економічної, 5 – природничо-наукової, 34 – професійно-практичної підготовки. Створено кабінет практичної підготовки вчителя НУШ.

Слова вдячності від імені нинішнього педагогічного колективу пролунали в адресу ветеранів праці за той фундамент, авторитет, який вони створили і сьогодні використовується, вдосконалюється.

 

Викладачі коледжу Михайленко Н.В., Соловей Г.С., Сітарська І.В.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я