Сучасні технології в НУШ

У зв’язку з реформуванням системи освіти постає потреба у фахівцях, які  готові працювати у Новій українській школі. Саме тому у рамках декади циклової комісії іноземних мов,  06.02.2020 року, у КЗ СОР "Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка"  був проведений тренінг: «Використання мультимедійної дошки на уроках англійської мови в Новій українській школі» для студентів спеціальності 013 Початкова освіта з додатковою кваліфікацією « вчитель англійської мови в початковій школі».

На тренінг були запрошені провідні вчителі англійської мови Лебединської загальноосвітньої щколи  I-III ступенів №5 Свистун Я.Б. та Марченко В.О. .

Впровадження мультимедійної дошки у процесі викладання в НУШ потребує від учителя чимало часу та зусиль. Саме тому вчителі поділилися своїми напрацюваннями з цього питання, щоб мотивувати майбутніх педагогів, спонукати їх до пошуку інноваційних підходів до навчання, а також розробляти електронні навчальні курси з англійської мови.

Використання ІКТ на уроці допоможе зацікавити учнів в НУШ, навчальний матеріал подати у фарбах, зі звуком чи іншими ефектами, інтенсифікувати процес засвоєння матеріалу.

Застосування в освітньому процесі інноваційних  методів навчання створює передумови поліпшення результатів навчання, підвищення якості освіти.

 

                                   Голова циклової комісії іноземних мов: В. КРИВОРУКА

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я