«Твори добро – бо ти людина»

Людське життя… Неповторне і звичне, радісне і сумне, сповнене глибоких переживань, солодке, як мед, і гірке як полин. Життя – це найбільший скарб для людини. І водночас воно таке крихке, як кришталь.

Відділом культури і туризму Лебединської районної державної адміністрації на чолі з начальником Богомаз Г.В., у стінах КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А. С. Макаренка була» була проведена  районна благодійна акція «З добром у серці». Артисти подарували всім присутнім чудовий концерт та приємні хвилини радості. Студенти, викладачі та адміністрація коледжу на чолі з Білокобильською Л. Б. не стали осторонь чужого горя та долучилися до цієї акції. Під час благодійно концерту була зібрана сума у розмірі 2676 грн., яка буде перерахована жителю нашого міста, маленькій крихітці Кирилу Лучанінову для луківання.

Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити у горі і біді – це завжди було у характері нашого українського народу. Народна мудрість стверджує, що треба менше говорити про добро, а просто проявляти милосердя до тих, хто потребує підтримки. Творімо добро разом!

Людмила ЩЕРБАНЬ,

культорганізатор коледжу

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я