Розпочалася акція «Великодні барви»

Акція започаткована Сумським  обласним  центром  Гуманної Педагогіки.

Великдень – найочікуваніший світлий день для багатьох християн.

Воскресіння Христове — це перехід від смерті до життя, звільнення нас від тягаря гріхів, це вихід, перехід людини з рабства гріха, зла до свободи любові, добра. Великдень символізує відродження, оновлення всього живого.

 

 

До свята готуються заздалегідь — печуть паски, роблять крашанки й писанки.

Студенти спеціальностей «Дошкільна освіта», «Соціальна робота» ознайомились з різними техніками виготовлення великодніх яєць.

Сердюк Олена Юріївна продемонструвала виготовлення яєць з ниток, круп, за допомогою акварелі та спонжа. Студенти ознайомились з правилами декорування писанок  традиційними символами, які пишуться за допомогою воску й барвників. Жовті, червоні, жовтогарячі кружальця, багатокутні зірки на писанці — зображення Сонця, хвилі означають воду, ще зображують листя — дубове або вишневе, малюють півників, козликів, пташок, рибок, метеликів, бджілок. І ось на території коледжу силами студентів і викладачів циклової комісії дошкільної, соціальної педагогіки  прикрашене Великоднє дерево. Повага до звичаїв та традицій українського народу сприяє формуванню професійних компетентностей майбутніх учителів з дошкільної освіти та соціальних працівників.


Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я