СІК – 2019

Всім відомо, що сміх продовжує життя! І наші студенти це довели. 11 квітня в актовій залі коледжу вже традиційно відбулися студентські ігри кмітливих.

У грі взяли участь 2 команди – 1, 2, 3 та 4 курсів, а саме – команда «Хто там?» та команда «Вінігрет». Програма конкурсу складалася з 3 завдань: першого конкурсу «Візитка», в якому команди оригінально та креативно представляли себе, другого конкурсу – «Пародія», в якому потрібно було підготувати пародію на будь-яку відому телепередачу, та останнього, третього конкурсу – «Домашнє завдання», де команди готували виступ в музично-гумористичному стилі. Оцінювали наші команди високоповажне журі у складі Світлани  Леонідівни Коваленко (соціальний педагог коледжу), Альони Борисівни Полуйко (голова студентської профспілки) та Людмили Валеріївни Щербань (культорганізатор коледжу).


Перед журі стояло нелегке завдання, адже треба було визначити найкращих з кращих. Тож, у боротьбі за першість та перехідний кубок СІК здобула перемогу команда 4 та 1 курсів «Вінігрет». Всі команди були нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

Тож, давайте жартувати! Давайте посміхатися і дарувати посмішку всьому світу! Нехай вона принесе мир і тепло всім нам!











Л. Щербань,

культорганізатор.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я