Фестиваль «На крилах надії»

Міжнародний день людей з інвалідністю відзначається щорічно 3 грудня. Безумовно, цей день не є святом, він лише покликаний привернути увагу до проблем людей з особливими потребами, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя.

Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства. Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю у стінах Лебединської спеціальної школи-інтернату пройшов фестиваль «На крилах надії» з нагоди цього особливого Дня.

Підтримують людей із особливими потребами і студенти-волонтери нашого коледжу. Студенти завітали до школи-інтернату не лише із найщирішими побажаннями усього найкращого, найсвітлішого, найдобрішого, а й з подарунками.

Вихованці школи-інтернату разом із вихованцями Лебединського міськрайонного товариства допомоги дітям – інвалідам, що мають розумову відсталість і фізичні вади «Мрія» підготували чудову концертну програму. На сцені вихованці залюбки демонстрували свої таланти: співали пісні, читали вірші, танцювали.

Світлана Коваленко,

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я